Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Yeni Bölüm İzle! Gelinim Mutfakta Son Bölüm İzle Youtube

Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. 19 Ağustos Pazartesi günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışında canlı yayın izlenmeye başladı. Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta linkten takip edebilirsiniz. İşte Gelinim Mutfakta canlı izle linki..

Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana

19 Ağustos Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puanlaması başladı. Haftanın ilk günü Kanal D canlı yayın takip eden izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Aslı Hünel ile 7. sezona adım atan gelinler günün en güzel tabağını hazırlayıp çeyrek altın kazanmak için hazırlandı. Birbirinden iddialı 5 gelinin yer aldığı Gelinim Mutfakta 1431. bölüm link aracılığıyla canlı takip edebilirsiniz. İşte Kanal D canlı 19 Ağustos Gelinim Mutfakta izle linki..

KANAL D GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

19 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Hafta içi her gün saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yıldızı merak edildi. Her gün yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasını canlı izlemek isteyenler için link verildi. 7. sezona bomba gibi bir giriş yapan Gelinim Mutfakta yarışmasında Aysun, Ayşenur, Seda ve Yasemin çeyrek altını kapmak için yarışa başladı. Tezgah başına geçen gelinlerin macerasını link ile canlı izleyebilirsiniz.