Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Kuruluşlardan anlamlı kırtasiye desteği

Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği, her yıl okullar başlamadan önce düzenlediği ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokula yeni başlayan çocuklarına yönelik kırtasiye desteğine bu yıl da devam ediyor.

Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği,

Öğrencilere yönelik düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile her ay farklı bir hayırlı işe öncülük eden Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği, her yıl okullar başlamadan önce düzenlediği ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokula yeni başlayan çocuklarına yönelik kırtasiye desteğine bu yıl da devam ediyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Hazırladıkları çantaları ilk okul müdürlerine teslim ettiklerini belirten Yücel Alpay Demir, “İhtiyaç sahibi aileleri en iyi okul müdürlerimiz biliyor. Bizler içlerinde tüm kırtasiye ihtiyaçlarının olduğu çantaları kendilerine teslim ediyoruz, hayrımız en doğru yere onların sayesinde ulaşıyor. Milli Kuruluşlar Birliğimizin hayırlı işlerine duyarlı bağışları ile bizleri yalnız bırakmayan tüm cömert dostlarımıza, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliğimizin başkan ve icra kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Hamd olsun bu günü de zararda kapatmadık” dedi.