Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Kaya: Hakkını vermeye çalışacağız

Yeni sezonu açan Karamürselspor’da genç teknik adam Mustafa Kaya, Nokta TV’ye konuştu. Kaya “En iyi şekilde çalışıp hakkını vermeye çalışacağız” dedi.

Yeni sezonu açan Karamürselspor’da

KURALLARINI BİLDİĞİMİZ BİR YARIŞIN İÇİNDEYİZ

Genç ve başarılı teknik adam Mustafa Kaya sözlerine BAL’ın statüsü ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: BAL statüsü için herkesin çok eleştirdiği, bizim de bazı kusurlarını gördüğümüz noktalar var. Yıllardan beri konuşuluyor ancak aynı noktadayız. Bizim elimizde olan bir şey değil. Kurallarını bildiğimiz bir yarışın içine giriyoruz. Şikayetlerimizi iletmeye çalışıyoruz.

BÜYÜK CAMİALARA KARŞI OYNAYACAĞIZ

Bizi en çok yoran nokta ligin ne zaman başlayacağı. İlk takım direkt çıkıp, 2-3’ler Play-Off mu oynayacak? Düşme nasıl olacak? Net bir bilgiye sahip olabilirsek çok iyi olur. Mesela ligin ne zaman başlayacağını bilmememize rağmen antrenmanlarımıza başladık. 3. Lig kıvamında bir grupta mücadele edeceğiz. Birçok rakibimiz yakın geçmişte profesyonel lig deneyimine sahip oldu. İl ve ilçe takımları var. Özellikle Kocaeli takımlarının hepsi büyük camialar.

KADROMDAN MEMNUNUM

Kadromuzun yüzde 80’i bildiğim futbolculardan oluşuyor. 2021’de BAL’da oynadığımız sezondan futbolcu arkadaşlarımız var. İmkanlar doğrultusunda en iyi kadroyu kurmaya gayret ettik. Karamürselspor olarak ciddi bir bütçemiz yok. Elimizdeki bütçeyi idareli kullandığımızı düşünüyorum. Kadromdan memnunum. En iyi şekilde çalışıp hakkını vermeye çalışacağız.

KADIN FUTBOL TAKIMIMIZDAN UMUTLUYUZ

Daha önce Karamürsel kadın futbol takımı kuruldu. İyi gidiyorlar ve adapte olmaya çalışıyorlar. Ciddi bir sayıya da ulaştı. İlimizi 3. Lig’de temsil ediyorlar. Biz de her zaman kadın futbol takımımızın destekçisiyiz. Sporun hangi branşı olduğu ya da kimlerin yaptığı önemli değil. Herkesin spor yapma hakkına sahip çıkmamız gerekiyor. Kadınlarımız futbolda geri planla tutulmaya çalışılıyor ama onlar da bu işi en iyi şekilde yapacaklar. Kadınlarımızdan umutluyuz.

BAŞARIYA SINIR KOYMUYORUZ

Kampımızı en iyi şekilde yapıp eksik gördüğümüz noktaları yönetimimizle görüşüp transferler yapabiliriz. Dediğim gibi her takım için zorlu bir süreç olacak. Büyük konuşmak istemiyorum, büyük konuşmayı da sevmiyorum. Haddimizi bilerek oynayıp lige renk katmaya çalışacağız. Tabii ki başarıya da sınır koymuyoruz. Olana da olmayana da şükredeceğiz. Yolun sonu güzel olsun inşallah.

TEŞEKKÜR EDERİM

Geçen sezon çok yorucu geçti. Dinlendik, toparlandık ve yeni bir oluşumla bir aradayız. Karamürsel Belediye Başkanımız Ahmet Çalık’ın destekleri ile çalışmalarımıza başladık. Buradan hem Ahmet başkanımıza hem de tesislerini bizlere açtığı için Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca hanımefendiye çok teşekkür ediyorum.