Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dem Parti’den şok istifa!

Urfa’nın Ceylanpınar ilçesi Belediye Eş Başkanı Avukat Rahşan Yazar sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesi Belediye

31 Mart yerel seçimlerinde Ceylanpınar Belediyesi Eşbaşkanı olarak seçilen Yazar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ani bir değişiklikle karşı karşıya kaldığını belirterek istifa kararını kamuoyuna duyurdu. Yazar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün bazı haberler ve yanlış yorumlar çıktı. Doğruyu birinci ağızdan anlatmak istiyorum. Hayat, insanın yaşamını bir saniyede değiştirebilir, tüm planlarını altüst edebilir ve istemediğiniz halde farklı kararlar almanıza neden olabilir. Bir yola girip, bir amaç için çabalıyorsunuz; ama beklenmedik bir durumla karşılaştığınızda o yolda devam edemiyorsunuz. Şu an hayatımda böyle bir durumla karşı karşıyayım. Sağlık sorunları nedeniyle Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanlığı görevimden ayrılmak zorundayım. Bu durum beni derinden üzüyor.

“BU PROJELERE BENSİZ DEVAM EDİLECEK”

Partimle birçok plan ve projemiz vardı, ama bu projelere bensiz devam edilecek. Görevimi hakkıyla yerine getiremeyeceğim için ayrılmak zorundayım, ancak partimle yolum her zaman aynı kalacaktır. Partimin ve halkımızın bana verdiği destek için teşekkür ederim. Herkese sağlık ve huzur diliyorum. Destek olan ve emek veren herkese teşekkür ederim”