Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan taşkınlığa kesinlikle izin vermeyecek

Hodri Meydan’dan Erzurum maçı öncesi açıklama geldi.

Hodri Meydan’dan Erzurum maçı

Hodri Meydan’dan Erzurum maçı öncesi açıklama geldi. Dernek Başkanı Yunus Emre Sönmez, tribün lideri Miraç Çartay ve yine aslen Erzurumlu olan tribünün öncü isimlerinden Orhan Dursun’dan sağduyu çağrısı yapıldı. Dernekten yapılan açıklamanın yanı sırada Sönmez, Çartay ve Dursun kesinlikle her hangi bir taşkınlığa izin verilmeyeceğini belirtti. İşte Hodri Meydan’ın açıklaması.

KOCAELİSPOR TARAFTARINA YAKIŞAN

Son yıllarda Erzurumspor FK ile olan karşılaşmalarımızda bazı gerginlikler, karşılıklı atışmalar yaşanmıştır. Futbolun rekabetçi ortamında zaman zaman bu tarz hadiseler yaşanabilmektedir. Önemli olan, yaşanan bu gerginlikleri daha fazla büyütmeyip saygı, sevgi ve hoşgörü içinde takımımızı desteklemek; Büyük Kocaelispor taraftarına yakışan hareket ve söylemlerle şampiyonluk kupasını alarak yolumuza devam etmektir.

BİZE BİR ADIM GELENE BİR BİN ADIM GİDERİZ

Yarın oynayacağımız maç öncesinde iki camianın da isteği yeni, temiz bir sayfa açmak ve centilmence karşılaşmalar oynamaktır. Bize bir adım gelene biz bin adım gideriz düşüncesiyle yarın tüm taraftarlarımızdan ricamız; önceden yaşanılan hadiseleri bir kenara bırakıp sadece takımımızı desteklemeleri olacaktır. Yarın şehrimize gelecek olan Erzurumspor FK taraftarlarına şimdiden hoş geldiniz diyor; kazasız belasız yolculuklar diliyoruz.