Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de kan donduran olay! 3 çocuğunu öldürdü

İzmir’in Bornova ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, eşiyle ayrı yaşayan bir baba, 4 çocuğunu dağlık bir alana götürdü ve onlara tabancayla ateş etti. Olayda 2, 4 ve 14 yaşındaki çocuklar hayatını kaybederken, baba ve son anda kaçmayı başaran 11 yaşındaki çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan

Sabah saat 08.30 sularında Bornova Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda, inşaat işçisi Vesim Şimşek (45), eşi Naciye Şimşek’in 3 ay önce boşanma kararı almasının ardından bunalıma girdi. Bu sabah Vesim Şimşek, çocukları Ceylin (2), Cemre (4), Nira (14) ve Hira Nur’u (11) alarak, “Sizi annenize götüreceğim” diyerek evden çıktı ve yakınlarındaki dağlık alana götürdü. Burada, yanındaki tabancayı çıkaran Şimşek, çocuklarına ateş etmeye başladı. Çocuklar kanlar içinde yere yığılırken, 11 yaşındaki Hira Nur, yaralı olarak kaçmayı başardı. Baba ise son olarak kendisine ateş ederek yere düştü. Yaralı Hira Nur, durumu yakınlarına bildirdi.

3 ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olayın ardından, Hira Nur’un ihbarıyla 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı ve baba Vesim Şimşek ile yaralı Hira Nur, hastaneye kaldırıldı. Hira Nur’un sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

‘BÜYÜK BİR VAHŞET’

Mahalle sakinlerinden Mustafa Karataş, olayın ardından yaşadığı şoku anlatarak, “Evde uyuyorduk ve Vesim’in çocuklarını vurduğunu öğrendik. Hemen olay yerine geldik ve dehşeti gözlerimizle gördük. 11 yaşındaki çocuğun nabzını hala atıyordu. Yetkililere bildirdik, kurtarılması için çok uğraştık, helikopter ambulans talep ettik. Gerçekten büyük bir vahşet yaşandı” dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.