Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Video çekeceklerdi, ceset buldular

Ali Oğulcan Arslan Ankara’nın Sincan ilçesindeki Kayı köyünde, halk arasında “cinli köy” olarak bilinen bölgede video çekmek amacıyla giden 3 arkadaş, yaşlı bir adamın cesediyle karşılaştı.

Ali Oğulcan Arslan Ankara'nın

Olay, 18 Ağustos’ta Kayı köyünde meydana geldi. Sosyal medya hesapları için video çekmek üzere köye giden Alperen Yılmaz, Ali Kirman ve Abdullah Demir, köyde dolaşırken yerde hareketsiz yatan bir erkek cesedi fark etti. İlk başta baygın olduğunu düşündükleri adamın ölmüş olduğunu anlayınca çekimi durdurup durumu yetkililere bildirdiler.

PARANORMAL OLAYLAR ARIYORLARDI, CESET BULDULAR

“‘Paranormal bir şeyle karşılaşır mıyız’ diye düşünmüştük” Paranormal olaylar çekmeye başladıklarını belirten Alperen Yılmaz, “Yakın çevrede paranormal olayların yaşandığı bir yer aradık ve Kayı köyü hakkında duyumlar aldık. Sosyal medyada ilgi çekici bir içerik oluşturmak için bu köye gitmeye karar verdik. Ancak köye vardığımızda böyle bir durumla karşılaşmak bizi derinden etkiledi,” diye konuştu.

‘ÖLEN KİŞİNİN AİLESİ BİZE ULAŞTI’

“Biz bulmasaydık ceset çürüme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirdi” Yılmaz, köye vardıkları anda cesedi fark ettiklerini belirterek, “Sunuma hazırlanırken yerde hareketsiz yatan birini gördüm. Arkadaşlarıma ‘Bir şey buldum, gelin,’ dedim. Önce baygın olduğunu düşündük, ama yaklaştıkça adamın ölmüş olduğunu fark ettik. Durumu hemen jandarmaya bildirdik. Sosyal medyaya sansürlü bir şekilde yüklediğimiz videoya bazı kişiler inanmadı, ancak ölen kişinin ailesi bize ulaşıp teşekkür etti. Onlar ‘Allah razı olsun’ dediler, aksi takdirde ceset doğada yabani hayvanlar tarafından parçalanabilirdi,” şeklinde konuştu. “Köyün ünü zaten korkutucu, insan ister istemez tedirgin oluyor” Ali Kirman, köye girdikten sonra videonun açılışını yaparken, kameraman arkadaşının hareketsiz yatan kişiyi fark etmesiyle olaya müdahale ettiklerini belirtti. “Yaklaşınca adamın öldüğünü anladık ve jandarmaya haber verdik. Bu durum, köyün zaten korkutucu olan ünüyle birleşince duygularımızı iyice karıştırdı,” dedi.

KÖYDE SADECE İKİ KİŞİ YAŞIYOR

“Köyde sadece iki kişi yaşıyormuş” Abdullah Demir ise cesedi bulduklarında hemen güvenlik güçlerini aradıklarını ifade etti. “Olayı jandarmaya bildirdik ve ekipler kısa sürede geldi. Ambulans da olay yerine ulaştı, ancak cesedin kokusu nedeniyle ekipler yaklaşmakta zorlandı. Köyde sadece iki kişinin yaşadığı ve ölen kişinin bu kişilerden biri olduğu söyleniyor. Köyün aslında heyelan riski nedeniyle boşaltıldığını, ancak bazı sosyal medya içerik üreticilerinin burayı ‘cinli köy’ olarak tanıttığını öğrendik. Biz de bu iddiaları araştırmak için buraya gelmiştik,” diye konuştu.

ANK

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ordu’nun Çatalpınar ilçesinde bir ilkokul
Sıradaki Haber Okul müdürü evinde ölü bulundu