Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamil Şirin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayımladı. Şirin mesajında, “30 Ağustos, askeri bir zafer olmanın da ötesinde egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olacağı bir süreci başlatan tarihi dönüm noktasıdır.” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Av. M. Kamil Şirin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Değerli Kocaeliler, Aziz Türk Milleti !
Bugün 30 Ağustos, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temeli, Zafer Bayramı’nı kutluyorum.
Bu zafer, Türk milletinin ve şanlı ordusunun en görkemli kahramanlık destanıdır.

Bilindiği üzere 26 Ağustos’ta başlayan taarruzumuz Afyonkarahisar, Altuntaş, Dumlupınar arasında büyük bir meydan muharebesi halinde beş gün beş gece boyunca devam ederek 30 Ağustos 1922 günü Türkiye Büyük Millet Meclisi Ordularının, düşman ordusunun ana unsurlarını katiyetle imha etmesiyle sonuçlanmıştır.
Bu zafer hepimize kutlu olsun.
30 Ağustos, askeri bir zafer olmanın da ötesinde egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olacağı bir süreci başlatan tarihi dönüm noktasıdır.
Bu destansı birlikteliğin mimarı, kurtuluş savaşımızın başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını ve yine yokluklar içerisinde var edip bu muzaffer orduyu güçlü kılan asil ecdadı şükranla ve rahmetle anıyorum.
Emperyalistlere ve onların şımarttığı güçlere ve pek tabii ki halkın sırtından inmek istemeyen monarşi taraftarlarına “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak bugün de diyoruz ki;
Bu ülkeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi orduları kurdu ve kim olursa olsun hiç kimse Türkiye Büyük Millet Meclisini ve halkın iradesinin meclisteki temsili ve tecellisini değersizleştiremez.
Cumhur halk demektir.
Cumhuriyet halkın yönetimidir.
TBMM ordularının kazandığı bu kutlu zafer vesilesi ile Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerini; Cumhuru, demokrasiyi, laik ve sosyal hukuk devleti ülküsünü savunmak adına hiçbir şeyden çekinmeyeceğimizi kararlılıkla ifade etmek isterim.
Büyük zaferimiz kutlu, milletimiz var olsun. ”dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaz sıcaklıkları yeni haftayla birlikte
Sıradaki Haber Yaz sezonu kapanıyor! Bu Pazar son