Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de coşkulu 30 Ağustos kutlamaları!

Derince Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinliklerle ilçede coşkuyu had safhaya çıkardı. İki gün süren etkinlik için sanatçılar konser verdi.

Derince Belediyesi, 30 Ağustos

Derince Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için kortej yürüyüşü ve iki muhteşem konser organize etti. Kutlamalar, 30 Ağustos’ta gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüşe yüzlerce vatandaş katıldı. Kortej boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlar, marşlar eşliğinde Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşadı. Kortejin ardından sanatçı Zehra, Derince halkıyla buluştu. Zehra, sevilen şarkılarını seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

KONSERLER BAŞLADI

Kutlamaların ikinci gününde ise müzikseverler Kurtalan Ekspres grubunun konseriyle buluştu. Kurtalan Ekspres konserine katılım oldukça yoğundu. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe ve eşi Av. Sibel Gökçe, CHP Derince İlçe Başkanı Taşkın Çağatay Yamen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve birçok vatandaş konser alanında yer aldı.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, konserde yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, Derince halkının yoğun ilgisinden dolayı teşekkür etti. Başkan Gökçe, konuşmasında: “En büyük bayramımız olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. İlk gün kortej yürüyüşünün ardından sanatçı Zehra hanımın sahne aldığı konserde sizlerle buluşmuştuk. Bugün de Kurtalan Ekspres grubunun eşliğinde sizlerle birlikte çok güzel bir akşam yaşadık. Bu muhteşem ilginizden dolayı siz kıymetli halkımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.