Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Nedim Ocak: Sayın Valim isyan etmek üzereyiz

AK Partili kimliği ile bilinen Nedim Ocak sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a seslendi. Ocak yaptığı paylaşımda, “İsyan noktasındayız” dedi.

AK Partili kimliği ile

AK Partili Nedim Ocak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a seslendi. Ocak yaptığı paylaşımda Ayazma Mahallesi’nin sarhoş yatağı olduğunu ifade ederek soruna acilen çözüm bulunmasını istediklerini söyledi. İşte Ocak’ın o paylaşımı:

“KOCAELİ’Yİ BİRBİRİNE KATARDINIZ…”

“İsyan Etmek Üzereyiz Sayın Valim. Buradan Kocaeli Valisi
beyefendiye, İzmit Kaymakamı beyefendiye , Kocaeli İl Emniyet Müdürü beyefendiye, İzmit İlce Emniyet Müdürü beyefendiye seslenmek istiyorum. Aşağıda yazdığım sorunlar sizin oturduğunuz mahalle veya semtte yaşansaydı eminim Kocaeli’yi bir birine katar bu sorunu ivedi bir şekilde çözerdiniz….

“ALEMLER GIRLA GİDİYOR”

Ayazma Mahallesi Kuvaimilliye Caddesi Uzun sokak İzmit Belediyesi yüzme alt yolu boydan boya sarhoş, berduş yatağı olmuştur. Yükses ses müzik dinlemeden tutun, alkol tüketimi sabahlara kadar su gibi tüketiliyor. Gürültü patırdı desen akşam saat 10’da başlıyorlar gece 4’lere kadar alemler gırla gidiyor. Ne muhtarlar bir çözüm bulabildi ne mahalle sakinleri olarak bizler ne de her gece defalarca aradığımız 112 ihbar hattı. Artık mahalle sakinleri isyan noktasına ulaşmak üzere.”