Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ümit Küçükkaya: CHP’ye günün birinde herkesin ihtiyacı olur

İzmit Belediyesi Eylül ayı meclisinde konuşan CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya, “CHP’ye günün birinde herkesin muhakkak ihtiyacı olur” dedi.

İzmit Belediyesi Eylül ayı

İzmit Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı bugün düzenlendi. 20 gündem maddesinin konuşularak karara bağlandığı mecliste söz alan CHP Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP’nin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü ile ilgili konuştu.

“EMEKÇİ DOSTUNUN ADIDIR CHP”

CHP Meclis Üyesi Mehmet Ümit Küçükkaya yaptığı konuşmada, “CHP’yi tanımlamak zordur. Ama sanırım CHP’yi tanımlayacak ilk cümle: ‘İçişleri Bakanlığına verilen iki satır dilekçe ile kurulan bir parti değildir” söylemidir. CHP dilekçesindeki kağıt vatan, kalem kuruluş ve kurtuluş iradesi, mürekkep ise aziz şehitlerimizin kanıdır. CHP, dünyada ilk kez emperyalizme karşı kurtuluş mücadelesi başarmış iradedir. CHP misak-ı milli, kuvayi millidir. Türkiye’de her yerde eşit işe, eşit ücret getiren emekçi dostunun adıdır CHP.

“CHP’YE HERKESİN İHTİYACI OLUR”

CHP’nin ismi Kıbrıs’ta Ayşe’dir. Kendi baraj altı kalsa bile istikrar bozuluyor yalanıyla ülkeyi soyanların oyununu bozan iradedir CHP. ABD’den değil Allah’tan korkanların partisidir. Ülkedeki bütün sıkıntılar, adalet için halk yürüyüşü yapan bir partidir CHP. O yüzden CHP’ye günün birinde herkesin muhakkak ihtiyacı olur. Genel başkanımız Özgür Özel’in dediği ‘CHP baba ocağı, ana kucağıdır’ Bu vesile Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Bülent Ecevit gibi genel başkanlarımıza Allah’tan rahmet, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Kemal Kılıçdaroğlu gibi genel başkanlarımıza uzun ömürler diliyorum” sözlerine yer verdi.