Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 EYLÜL CUMA RESİMLİ MESAJLAR 2024: Ayetli, Hadisli, Resimli Cuma Mesajları! Hayırlı Cumalar Mesajları Sözleri

6 Eylül Cuma gününün gelişiyle Müslümanlar için özel olan cuma mesajları araştırılmaya başladı. Birbirinden anlamlı ve özel resimli cuma mesajları isteyen vatandaşlar için derleme geldi. Cumanız mübarek olsun mesajı atacak olan vatandaşlara özel WhatsApp, SMS, Facebook gönderilerinde yer alacak mesajlar burada. İşte

6 Eylül Cuma gününün

Müslüman alemi için özel olan cuma gününü kutlamak isteyen vatandaşlar sorgulamalara başladı. Ayetli, kısa, resimli cuma mesajlar inceleyen vatandaşlar sevdiklerine atabileceği örneklere odaklandı. Sevdiklerine Hayırlı Cumalar dilemek isteyen vatandaşlar bugüne özel ve anlamlı temennilerini sıraladı. Cumanız Mübarek Olsun gibi en çok tercih edilen cuma sözlerinin dışına çıkmak isteyen Müslümanlar için hiç duyulmamış sözleri derledik. İşte 6 Eylül Cuma gününe özel resimli, yazılı, ayetli, hadisli cuma mesajları ve sözleri…

6 EYLÜL CUMA RESİMLİ MESAJLAR

Allah’ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Allah’ım! Sen bize tuba ağacının gölgesinde, Kevser havuzunun başında, peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ile birlikte muhabbet etmeyi nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;Biri, zulüm gören kişinin duası öbürü de mü”minin kardeşine gıyabında ettiği dua” Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.

İmkanım yoktu deme, kendine doğruyu söyle; üşendim de, tembellik ettim de, yapmak içimden gelmedi de, hiç değilse yattım de. Ne dersen de ama imkanım yoktu deme… Unutma; İman en büyük imkandır. İmanı olanın, imkanı tükenmez. Hayırlı, nurlu cumalar. Cumamız mübarek olsun.