Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dokuzlar ring servisi için konuştu: “Devrim niteliğinde”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, pazartesi günü başlayacak 1 TL’lik şehir içi ring servisi hakkında konuştu.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın açıkladığı ve 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayacak İzmit şehir içinde 1 TL’ye hizmet verecek yeni ring servisi hakkında bir açıklama yayınladı.

9 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın İnönü Caddesi esnafımızla gerçekleştirdiği buluşmada ilan ettiği gibi, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren İzmit şehir içinde 1₺’ye (Bir Lira) yeni bir ring servisi başlıyor.
İzmit sahilinde bulunan otoparklardan vatandaşlarımızı şehir içine hızla taşıyacak bu uygulama sadece araç sahipleri için değil; sahilden şehir içine gelmek isteyen, şehir içinden sahile inmek isteyen yayalar için de büyük bir kolaylık olacak.

ACISU PARKI, ORDUEVİ VE SEKA PARK

Leyla Atakan Caddesi’nden Acısu Parkı ve oradan Orduevi ve Seka Park girişine uzanan hat üzerinde indi-bindi bakmadan ulaşım da mümkün olacak.
İnönü Caddesi’ndeki esnafımıza ortak akılla üretilen cephe güzelleştirme, oturma alanları ve tanıtım gibi daha pek çok destek de bu ring servisiyle başlamış olacak.

DEVRİM NİTELİĞİNDE

İzmit şehir içi trafiğini rahatlatan düzenlemeler, Cumhuriyet Bulvarı’nın yayalaştırılması, tramvay hattı gibi devrim niteliğindeki uygulamaların ardından İzmit’imize değer katacak, hemşehrilerimizin yaşam konforunu artıracak bu yeni uygulamayı da hayata sokan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyoruz.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşı için çalışıyor, üretiyor.
Hayırlı olsun.”