Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydi aileler! Sabah namazına

Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliği, aileleri sabah namazı buluşmasına davet ediyor

Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliği,

Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliği tarafından öndemli bir duyuru yapıldı. “Aileler sabah namazında buluşuyor” programı kapsamında 8 Eylül Pazar günü saat 05:50’te tüm Kocaelili vatandaşlar Yeni Cuma Camii’ndeki sabah namazı buluşmasına davet edildi.

8 EYLÜL PAZAR SABAHI

Cihannüma Kocaeli İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kocaeli’nin manevi kalbinde, hep birlikte saf tutmanın huzurunu yaşamaya davetlisiniz! Geleneksel hale gelen “Aileler Sabah Namazında Buluşuyoruz” programımız, bu yıl da Yeni Cuma Camii’nde, 8 Eylül Pazar sabahı saat:5:30 da icra edilecektir.

BU MÜBAREK BULUŞMADA…

Her günün başlangıcında Allah’a yönelmenin, ailece bir arada olmanın bereketini yaşamak ve milli manevi değerlerimizi birlikte yüceltmek için bir fırsat sunuyoruz. O sabah, sevdiklerinizle yan yana saf tutarak, dualarımızı arşa hep birlikte yükseltelim.
Bu mübarek buluşmada, yalnızca kendiniz için değil, çocuklarınızın geleceği, ailenizin birlikteliği ve ülkemizin huzuru için bir araya geliyoruz. Milletimizin güçlü aile yapısının köklerini besleyen bu buluşma, hepimize sabrın, sevginin ve birlikteliğin en güzel örneğini sunacak.”