Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta 10 Altın Bilezik Kim Kazandı? 6 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Aslı Hünel’in sunumuyla sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında bir haftanın daha sonu geldi. 6 Eylül Cuma günü Sömelek Köfte yapan gelinler çeyrek altın ve 10 altın bilezik için iddialarını gösterdi. Aslı Hünel günün ve haftanın kazanan ismini açıkladı. Peki, 6 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte yanıtı..

Aslı Hünel'in sunumuyla sevenlerinin

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yapımı Gelinim Mutfakta yepyeni bir haftayı daha geride bıraktı. 2-6 Eylül haftasına adlarını yazdıran Gelinim Mutfakta Eliz, Aysun, Yasemin ve Rabia için kader anı geldi. 6 Eylül Cuma günü Sömelek Köfte yapan gelinler hem çeyrek altın hem de 10 altın bileziği kapmaya çalıştı. Gelinim Mutfakta sunucusu Aslı Hünel yemekleri tadıp puanladı. Peki, 6 Eylül Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 6 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

6 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

2 Eylül Pazartesi ile 6 Eylül Cuma günleri ekrana gelen Gelinim Mutfakta bu hafta finalinde Kahramanmaraş usulü Sömelek Köfte yapıldı. 6 Eylül Cuma gününün en güzel tabağını hazırlayan YASEMİN çeyrek altın kazandı. AYSUN bugün -2 ceza puanı aldı ancak 2-6 Eylül haftasında en yüksek puanları topladığı için 10 adet altın burma bileziği kollarına geçirdi. Hafta finali ile sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında en düşük puanları alan ELİZ ile kayınvalidesi Mine yarışmaya veda etti.

6 Eylül Gelinim Mutfakta Bugün Kim Aldı Çeyrek Altını: YASEMİN

6 Eylül Gelinim Mutfakta 10 Altın Bileziği Kim Aldı: AYSUN

6 Eylül Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi: ELİZ

6 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 

GELİNİM MUTFAKTA ELİZ – 9

GELİNİM MUTFAKTA RABİA – 16

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN – 21

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 7

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU 

GELİNİM MUTFAKTA ELİZ- 59

GELİNİM MUTFAKTA RABİA – 68

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN – 70

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 79