Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı, Narin olayına getirilen yayın yasağına tepki gösterdi!

Müge Anlı bugünkü yayınlanan programında dün cesedi çuvala sarılmış halde bulunan 8 yaşındaki Narin hakkında konuştu.

Müge Anlı bugünkü yayınlanan

Dün Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin hakkında yayında konuşan Müge Anlı üzüntüsünü dile getirirken, getirilen yayın yasağına da tepki gösterdi. “Haberdir yayınlanmalıdır” diyen Müge Anlı, geçmişte yayın yasağı sebebiyle yaşadığı olayı da anlattı.

KONUŞTU

Dün cesedi bulunan Narin hakkında bugün yayında açıklama yapan Müge Anlı, “Yaz tatilinin ardından öğrenciler okullarına döndü. Ama ne yazık ki bugün okuluna başlayamayan bir öğrencimiz var. Nurlar içinde yatsın. Bugün okula başlayacak Narin, bugün bir çuvalın içinde bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. ” dedi.

“NE ANLAMI VARDI?”

Getirilen yayın yasağı sebebiyle gelen bilgileri aktaramadığını belirten Müge Anlı, “Bu ekranda çocukların kayıplarını defalarca işledik. Misafir gelir çaydı börekti, uğraşana kadar. Çocuğunun elinden tutacaksın. Tabi ki yayın yasağı olduğu için biz gelişmeleri buradan aktaramadık. Sanırım mahkeme kararına uyan ender kişilerden biriyim. Ama mahkeme kararı mahkeme kararıdır. Ben yayınlayan arkadaşlarımıza bir şey söylemiyorum. Bu bir haberdir yayınlanmalıdır. Bence bununla ilgili yayın yasağının çıkmasının ne anlamı vardı. Onun tartışılması gerekir. “dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi