Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hülya Avşar aileler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Programına davet ettiği konuklarla her hafta gündem olmayı başaran Hülya Avşar bu haftaki konuğu OnlyFans uygulamasında şöhret olan  fenomen Merve Taşkın, yaptığı açıklamalarla tepki çekti.

Programına davet ettiği konuklarla

Daha önce sosyal medya paylaşımlarındaki pozları nedeniyle “müstehcenlik” içerdiği savunularak şikayet edilen ve mahkemede giydiği kıyafetleriyle de eleştiri yağmuruna tutulan Taşkın OnlyFans üzerinden ayda 100 bin dolar kazandığını söylemesi de gündemi meşgul etmişti.

ÇOCUKLUĞUNU ANLATIRKEN HEM AĞLADI HEM GÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ isimli programına konuk olan Merve Taşkın çocukluğuna dair konuları anlatırken hem ağlayıp hem de güldü. Taşkın Onlyfans uygulamasından çok iyi para kazandığını ancak henüz bir yatırım yapmadığını günü yaşadığını söylerken diğer taraftan da en büyük hayalinin dünyada en önemli isimleriyle tanışmak olduğunu belirtti.

‘EN TEPEDE OLMAK İSTİYORUIM’

Sözlerine  “En tepede olmak istiyorum.” açıklaması ile başlayan Taşkın, Bill Gates ve Elon Musk gibi isimlerle de aynı masada oturmak istediğini söyleyerek bu konuyla ilgili kontaklar kurmaya başladığını söyledi. Taşkın’ın yayın boyunca Onlyfans uygulamasında neler yaptığını anlatması takipçiler tarafından tepki ile karşılandı. Hülya Avşar’ın reyting kaygısıyla bu tarz konukları programa davet etmesinin gençler üzerinde olumsuz etkisi olduğunu savunan izleyici ‘Bu uygulamaların varlığını ve normalleştirilmesi yanlış. Beden üzerinden yapılan bu kolay para kazanma şekli kötü bir örnek.’ yorumlarına sebep oldu.