Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ 11 EYLÜL ÇARŞAMBA SAATLER SÜRECEK! İstanbul’da Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

11 Eylül Çarşamba günü İstanbul’da yaşanacak elektrik kesintisi başladı. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan enerji kesintisinin başlama ve bitiş saatleri belli oldu. 16 milyondan fazla İstanbulluyu ilgilendiren elektrik kesintisi noktaları açıklandı. Peki, İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? İşte yanıtı..

11 Eylül Çarşamba günü

Haftanın üçüncü gününe uyanan İstanbullulara kara haber geldi. 11 Eylül Çarşamba günü enerji kesintisi yaşayacak olan İstanbul ilçeleri belli oldu. Milyonlarca vatandaş sabah saatlerinde başlayan elektrik kesintisinin ne zaman sona ereceğini sorgulamaya başladı. Arama motorlarında Çekmeköy, Ataşehir, Sultanbeyli, Kadıköy elektrik kesintisi ne zaman bitecek sorusuna yanıt arandı. Beklenen açıklama geldi. İşte 11 Eylül İstanbul elektrik kesintisi..

ÇEKMEKÖY ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

MEHMET AKİF, DALYAN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. Enerjinin 11.09.2024 13:30 ‘da verilmesi planlanmaktadır.

ATAŞEHİR ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

YENİ ÇAMLICA, AY Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BARBAROS, İSTANBUL Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SULTANBEYLİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kesinti Nedeni: ŞEBEKE ARIZASI

TURGUT REİS, GÜRANİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

HASANPAŞA, ATLAS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MECİDİYE, AĞRI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KADIKÖY ELEKTRİK KESİNTİSİ

ACIBADEM, ACIBADEM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.