Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

VGM BURS BAŞVURU TARİHİ: 2024-2025 Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? VGM Burs Başvuru

VGM burs başvuru araştırması yapan öğrenciler tarihlere odaklandı. Üniversite kayıtlarını tamamlayan öğrenciler burs arayışına Vakıflar Genel Müdürlüğü ile devam etti. Peki, VGM burs başvurusu ne zaman? VGM burs başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı..

VGM burs başvuru araştırması

VGM burs başvuru ne zaman merak eden öğrenciler araştırmaları hızlandırdı. 9 Eylül Pazartesi günü start alan 2024-2025 eğitim öğretim yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları başladı mı sorgulandı. Her yıl belirli şartları taşıyan öğrencilere verilen Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurularında son durum açığa çıktı. Öğrenim hayatlarına destek olacak VGM burs başvuru detaylarını sizler için derledik. Peki, VGM burs başvurusu nasıl yapılır? İşte VGM burs başvuru ekranı..

VGM BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

2024-2025 eğitim yılı Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları henüz başlamadı. Geçtiğimiz yıl ortaöğrenim burs başvuruları 1 Ekim ile 31 Ekim tarihleri aralığında yapıldı. Yükseköğrenim burs başvuruları ise 20 Ekim ile 31 Ekim tarihleri aralığında tamamlandı. 2024 yılına ait VGM burs başvuruları başladığında sizleri bilgilendireceğiz.

VGM BURS ÜCRETLERİ

2024-2025 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs ücretleri henüz netleşmedi. 2023-2024 eğitim yılında Ekim ayından itibaren verilen ortaöğrenim eğitim yardımı miktarı aylık 750 TL olarak işleme girdi. Yükseköğrenim burs miktarı ile yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs miktarı 1250,00 TL olarak ödendi. 2024 yılı Ocak ayından itibaren yükseköğrenim bursları aylık 2000 TL olarak ödenmeye başladı.