Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevgilisiyle Müge Anlı’ya katılıp eşini arıyordu… Üstüne sanal jigolo çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan gerçekler bir kez daha herkesi şaşkına çevirdi. Programda eşi Leyla Eliş’i arayan Abdülhalim isimli kişi para karşılığında (sanal jigolo) kadınlarla birlikte olduğunu gülerek anlatınca Müge Anlı ve tüm izleyiciler şaştı kaldı.

Müge Anlı ile Tatlı

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından birisi olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olay herkesin ağzını açık bıraktı. Eşinin evi terk ettiğini söyleyen Abdülhalim isimli konukçularıyla Müge Anlı’yı bile şoke etti. Canlı yayında sosyal ortamlarda tanıştığı kadınlardan para genel olarak bu paralarla geçimini izlediğini söyleyen Abdülhalim’in her sözü ayrı bir olay oldu. Müge Anlı ise programa Seher isimli kadınla katılan Abdülhalim’e hastanede tedavi olması gerektiğini söyledi.

“BEN SEVİYORUM SOSYAL MEDYAYI”

Bahsettiği kadınlardan aldıkları paralarla faturalarını, market alışverişini yaptığını söyleyen Abdülhalim bir tür ‘sanal jigololuk yaptığını da itiraf etti, “Ben seviyorum sosyal medyayı. Benim resmimi beğenen kadınlar bana mesaj atıyor. Dertleşiyoruz bana para atıyorlar. Yıllık izin alıp görüşüyorum. Ben de neden para ettiklerini Anlamıyorum. Acaba kocalarıyla mutlu değiller mi? Benim eşimin izni var. Kadınlar faturamı bile aldılar. Ben kendimi çok yakışıklı buluyorum ama kadınlar öyle görüyor. Sayısını bilmediğim kadar kadınlardan yollanan paralarla evimi geçiniyordum. Benim karımı kıskansaydı ben de bunları yapmazdım.”

“BİRİRİMİZE DERT ANLATIYORDUK”

Abdülhalim’e para veren kadınlardan biri olan Seher ise “Ben Abdülhalim ile konuşurken hiç konuşmadı. Kadın onu bir tek benden kıskandı. Birbirimize dertlerimizi anlattık, son olarak buraya kadar geldik. Ben evi de gitti ama karısı ilk önce kıskanmadı daha sonra kıskanmaya başladı” dedi.

SEVGİLİ OLDUKLARINI AÇIKLADI

Yayına bağlanan eş Leyla Eliş ise Seher ve Abdülhalim’in sevgilisi olduğunu söyledi. Abdülhalim’in kendisini dövüp kullandığını söyleyerek kadının geri dönmek istemediğini belirtti.

https://www.youtube.com/watch?v=VfTSQOA6XKQ