Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tolga Güldibi, Süper Lig’deki ilk maçına çıkıyor!

İlimizin gözbebeği hakemlerimizden Tolga Güldibi Süper Lig’deki ilk maçına çıkıyor.

İlimizin gözbebeği hakemlerimizden Tolga

ÜST KLASMAN HAKEMLİĞİNE TERFİ ETMİŞTİ

Doğma büyüme İzmitli olan ve hakemlik basamaklarını emin adımlarla tırmanan Tolga Güldibi kısa bir süre önce açıklanan listede Üst Klasman Hakemliğine terfi etmişti. İlimiz spor camiasının da büyük bir memnuniyetle karşıladığı bu gelişmenin ardından Güldibi, MHK tarafından ilk Süper Lig maçına atandı.

KAYSERİ’YE GİDİYOR

Son derece istikrarlı bir hakem olan Tolga Güldibi, 15 Eylül Pazar günü Kayserispor – Eyüpspor maçında görev alacak. RHG Enertürk Enerji Stadı’ndaki maç saat 17.00’de başlayacak. Güldibi’ye Samet Çavuş ve Candaş Elbil yardımcılık yapacak, dördüncü hakemliği ise Alpaslan Şen yapacak.

CEM ÖZBAY, GENÇLERBİRLİĞİ – ERZURUM MAÇINDA GÖREV ALACAK

Şehrimizin bir diğer güzide hakemlerinden, Üst Klasman Yardımcı Hakemi Cem Özbay ise bu hafta 1. Lig’de oynanacak ve Kocaelispor – Manisa maçı ile aynı saatte başlayacak olan Gençlerbirliği – Erzurumspor maçında ikinci yardımcı hakemlik yapacak. Özbay son olarak Bandırma’nın deplasmanda 2-1 kazandığı, Keçiörengücü – Bandırmaspor maçının 1. Yardımcı Hakemiydi. Nokta Medya olarak İzmit’in gururu hakemlerimize başarılar diliyoruz.