Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pınar Deniz evlilik haberini doğruladı! Ancak hamilelik sorularından kaçtı

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz mayıs ayında final yapan ‘Yargı’ dizisinde ‘Ceylin’ karakterini canlandıran Pınar Deniz, önceki akşam yüzü olduğu markanın lansmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz

Oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan Deniz, hakkında çıkan evlilik haberlerini doğruladı. Basın mensuplarının ‘Hamile misiniz’ sorusuna olumsuz yanıt vermeyen Deniz, ‘Hamile olsam bunu burada açıklayıp size söyler miyim? Bakın yüzüm kızardı zaten konuşamıyorum’ diyerek açıklama yapmaktan kaçındı.

Güzel oyuncu sevgilisinin telefonuna ‘Cart Curt’ diye kaydedilmesi ile ilgili, “İlk flört ederken Kaan bir olayı uzatmamak için ‘Cart curt’ dediği için onu ben öyle kaydettim sonra o da beni öyle kaydetti. Dışarıdan garip durabilir ama o bizim aramızda esprili bir şeydi” açıklamalarında bulundu. Son olarak sevgilisinden 6 Ağustos’ta çıktıkları Londra tatilinde evlenme teklifi aldığını eylül ayında da evleneceklerini dile getiren Deniz, nerede evlenecekleri yönündeki soruları yanıtsız bıraktı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor