Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyesi alacak

Gebze Teknik Üniversitesi “Öğretim Üyesi Alım” ilanı yayınlandı. İşte aranan şartlar ve detaylar…

Gebze Teknik Üniversitesi "Öğretim

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden olan ve Kocaeli’de ve İstanbul’un doğu yakasındaki aktif iş hayatında birçok mezununu istihdam eden Gebze Teknik Üniversitesi, öğretim üyesi alımı yapacak.

İLAN GOV.TR’DE YAYIMLANDI

Basın İlan Kurumu’nun resmi sitesi İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre, başvuruların A’dan Z’ye her bir detayı açıklandı. Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan ve eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Adaylardan istenen şartlar ise şöyle…

GTÜ AÇIKLADI

Gebze Teknik Üniversitesi; Temel Bilimler Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Savunma Teknolojileri Enstitüsü’nde açık bulunan kadrolara istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu uyarınca, Öğretim Üyesi alımı yapacak. 

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ!!

İSTENEN BELGELER!

• Başvuru Dilekçesi* (Üniversitemiz ana web sayfasında link verilmek suretiyle yayımlanacaktır.)

• T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi

• 3 (üç) adet Fotoğraf (Doktor Öğretim Üyesi başvuruları için 1 (bir) adet fotoğraf)

• YÖKSİS Formatında Özgeçmiş ve Eserler Listesi

• Lisans ve Lisansüstü Diplomaları ile Yurt Dışından Alınmış Diplomalar için YÖK Denklik Belgeleri (Onaylı Kopyası** ya da e-Devlet kabul edilir)

• Profesör ve Doçent Kadrolarına Başvurular için Doçentlik Belgesi (Onaylı Kopyası)**

• Yabancı Dil Belgesi (e-Devlet kabul edilir)

• AYDEK Başvuru Dilekçesi ve Formu *** (AYDEK başvurusunun, kadro başvurusu ile eş zamanlı olarak Rektör Yardımcılığı AYDEK Komisyonu’na yapılması ve sonucun adaya bildirilmesine müteakip, sonuç belgesinin aday tarafından başvuru linkine eklenerek Başkanlığımıza bilgi verilmesi gerekmektedir.)

• Yukarıda yer alan belgelerin de içinde bulunduğu bilimsel eserlerden oluşan 1 adet USB Bellek veya CD/DVD (Kitap bölümleri, makale, tez, kitap, eserlerin tam metni, eserlere yapılan atıflar vb. tüm akademik çalışmalar) Başvuru süresi, Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Son başvuru tarihi resmî tatile denk geldiği takdirde bir sonraki iş gününün mesai saati bitimine kadar şahsen ya da kargo/posta yolu ile başvuru yapılabilecektir.

*Profesör adayları, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin 14. maddesi gereğince dilekçelerinde başlıca araştırma eserlerini belirteceklerdir.