Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

11 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU? Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı? Masterchef Hangi Takım Kazandı?

TV8 izleyicilerinin severek takip ettiği Masterchef Türkiye yarışında kazanan kaybeden belli oldu. Zübeyde ve Akın’ın kaptanlığında haftanın mücadelelerine başlayan takımlarda dokunulmazlığı alan belli oldu. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? 11 Eylül Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

TV8 izleyicilerinin severek takip

Masterchef hangi takım kazandı sorusuna yanıt arayan izleyiciler son bölüm gelişmelerine odaklandı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye’de kazanan kaybeden takım açığa çıktı. 11 Eylül Çarşamba akşamı haftanın ilk takım oyunu ile sevenlerinin karşısında olan Masterchef yarışmasında balık restoranı yemekleri yapan en iyi yarışmacı bireysel doknulmaz oldu. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? 11 Eylül Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

11 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm balık çorbası, balıkçı salatası, ahtapot salatası, levrek marin, midye pilaki, karides güveç, kalamar tava, kırlangıç buğulama ve sufle yapan yarışmacılar arasında dokunulmazlığı MAVİ TAKIM kazandı. Kırmızı Takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı ve NEVZAT en iyi beş kardeş yahnisi yaptığı için bireysel dokunulmazlığı aldı.

11 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Gecenin en iyi yemeğini yapan Nevzat bireysel dokunulmazlığı kazandı. Nevzat eleme potasına Ayşe’yi gönderdi. Böylece Masterchef Türkiye yarışında gecenin ilk eleme adayı oylama sonucu Ayşe olarak açıklandı. Eleme potasına giren ikinci isim ise Beril oldu.