Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Yavuz’dan Nokta TV’ye özel açıklama…

15 Temmuz etkinliğinde Nokta TV’ye özel açıklamalarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Darbe teşebbüsünden öte işgal hareketiydi” dedi. İşte detaylar…

Bu haberin fotoğrafı yok

Kocaeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde canları pahasına vatan müdafaası yapan ve kahramanları anlamlı bir etkinlikle andı. Bu sene Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Şehir Tiyatroları, ÖNDER, Kocaeli İl Müftülüğü, Kartepe ve Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekküllerinin paydaşlığında Sekapark Uçurtma Tepesinde gerçekleşen etkinliğe her yıl olduğunu gibi bu yıl da vatandaşların ilgi gösterdi. 

SADECE NOKTA TV’YE KONUŞTU

15 Temmuz etkinliğinde Nokta TV’ye özel açıklamalarda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, şu ifadeleri kullandı:

“15 Temmuz darbe teşebbüsü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve Türk Milleti’ne yapılmış en büyük saldırılardan bir tanesidir. Özellikle yakın tarihimizde böyle alçak bir saldırı ile hiç karşılaşmadık. Açıkcası bu darbe teşebbüsünden öte işgal hareketiydi. Emperyalizmin Türkiye’deki temsilcilerinin sinsice yetiştirdikleri, büyüttükleri hainleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin son 20 yılındaki büyük gelişim ve dönüşümünün önünü kesmek için darbe teşebbüsünde bulundular. Milletimiz özgürlüğüne ve bağımsızlığa son derece düşkün bir millet olarak üstüne düşeni yaptı. Meydanları doldurdu. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlardaki kalabalık daha da arttı. Tanklara, helikoptere ve uçaklara rağmen bağımsızlığımıza ve onurumuza sahip çıkarak bu hain darbe teşebbüsünü bertaraf etmiş olduk. Bugün de bu hain darbe girişiminin 7. yıldönümü. Unutmamak, unutturmamak için hepimiz buradayız. Bu coğrafyada kalmak, kalıcı olmak çok kolay değil. 40’a yakın medeniyet Anadolu’ya gelmiş ancak nesilleri kesilmiş, kalıcı olamamıştır. Biz Türk Milleti olarak kıyamete kadar bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamak istiyoruz. Milletimize güveniyoruz.”