Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de ekipler kayıp çanta buldu: İçinden çıkanların değeri duyanları şaşkına çevirdi!

Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana gelen olayda rutin kontrolde bulunan Büyükşehir Zabıtası, içerisinde yüzlerce bin liralık eşya yer alan kayıp çanta buldu.

Cumhuriyet Bulvarı’nda meydana gelen

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına bağlı ekipler, İzmit Cumhuriyet Bulvarı üzerinde gerçekleştirdikleri rutin denetimlerinde içerisinde yüklü miktarda para ve ziynet eşyası yer alan çanta buldu. Yaklaşık üç yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda görev yaptığını dile getiren Ümit Küçük olay hakkında, “Açıldığından beri Cumhuriyet Bulvarı’nda görev yapmaktayız. Her gün gerçekleştirdiğimiz devriye esnasında bankların üzerinde bir çanta bulduk. Çantanın içerisine baktığımızda ziynet eşyası ve para olduğunu gördük. Bunu emanete alarak daire başkanlığımıza getirdik. Çantanın içerisinde TL, döviz ve ziynet eşyası olmak üzere toplamda yaklaşık 700 bin TL vardı” açıklamalarında bulundu.

700 BİN TL DEĞERİNDE

Çantanın içerisinde bulunan faturalardan bahseden Küçük, “Bu faturalar üzerinde yazan adresten şahıslara ulaştık. Daha sonra şahısları arkadaşlarımız daire başkanlığımıza davet ettiler. Burada yaptığımız kontrol sonrasında çantayı eksiksiz bir şekilde tutanakla çanta sahiplerine teslim ettik” dedi.

Bir yıldır Büyükşehir Zabıtasında görev yaptığını söyleyen Fatih Yıldız ise “Hayır duası aldık. Bizim için çok güzel bir duygu. Bu her şeyden önce bizim insanlık görevimiz. Bunu vatandaşımıza teslim etmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda kayıp ve unutulan her türlü eşya, sahibine ulaştırılmak için muhafaza altına alıyor. Gerek duyarlı vatandaşların bizzat getirdikleri, gerekse zabıta ekiplerinin ve güvenlik ekiplerinin ulaştırdıkları eşyalar, sahiplerine teslim edilmek üzere teslim alma tutanağı ile kayıt altına alınıyor.