Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ballerina John Wick Filminin fragmanı paylaşıldı… Vizyona girmesi bekleniyor

Ballerina’nın 6 Haziran 2025’te vizyona girmesi planlanıyor. Armas, Ballerina için yakın zamanda yapılan yeniden çekimleri tartışarak bunları şaşırtıcı derecede olumlu bir gelişme olarak tanımladı.

Ballerina'nın 6 Haziran 2025'te

Ana de Armas, Toronto Uluslararası Film Festivali’nde Eden filmini de tanıttığı sırada John Wick yan ürünü Ballerina hakkında güncellemeler paylaştı. Collider ile yaptığı bir röportajda de Armas, Ballerina için yakın zamanda yapılan yeniden çekimleri tartışarak bunları şaşırtıcı derecede olumlu bir gelişme olarak tanımladı.

ÇOK GURUR DUYUYORUM

“Her seferinde yeniden çekimler yaptığınızı söylediklerinde, bu iyi olmuyor. Bundan hoşlanmıyorsunuz,” dedi de Armas. Ancak, yeniden çekimlerin filme önemli bir değer kattığını garanti etti. “Bu yeniden çekimlerde yaptığımız her şey orada olmalıydı. Harika görüntüler elde ettik. Gerçekten muhteşem,” dedi. Ayrıca Ballerina için bir fragmanın yolda olduğunu doğruladı ve ekledi, “Bunu gördüm ve çok güzel. Çok gurur duyuyorum.”

Filmi “tehlikeli” ve “seksi” olarak tanımlayan de Armas, John Wick tarzını koruduğunu vurguladı. “Gerçekten heyecan verici. Tehlikeli, seksi, çok John Wick. İnsanların şaşıracağını düşünüyorum.”

FİLM’DE NELER OLACAK

John Wick: Chapter 3 ve John Wick: Chapter 4 arasında geçen Ballerina’da de Armas, ailesinin intikamını almaya çalışan bir suikastçı olan Rooney rolünde. Filmde John Wick rolünde Keanu Reeves’in yanı sıra geri dönen oyuncular Anjelica Huston, Ian McShane ve merhum Lance Reddick yer alacak. Yeni oyuncu kadrosunda Gabriel Byrne, Norman Reedus, Catalina Sandino Moreno, Sharon Duncan-Brewster ve David Castañeda yer alıyor. Len Wiseman’ın yönettiği Ballerina’nın 6 Haziran 2025’te vizyona girmesi planlanıyor.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşanan taciz
Sıradaki Haber Beyoğlu’nda korkunç görüntüler! İki şahıs kızı taciz etti