Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Vasfi Aşçı

Hayaller ve gerçekler!

Türkiye Karate Federasyonu, 22 Ekim 2024’te yapılacak olan 6. Olağan Seçimli Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kuruluna Delege gönderecek kulüplerin tespiti için noter huzurundaki kura çekimi tamamlandı.
Kura seçimleri sonrası sosyal medyada dolaşan delege sayıları; her adayın kendi penceresinden, gönlünden, aklından geçen aslında olmasını istediği hayali olan delege sayılarıdır.
Her insanın olduğu gibi, her antrenör arkadaşın beklentileri, talepleri, hayalleri ve nefisleri vardır. Bu kadar emin konuşmak, bu iş bitti demek sadece ve sadece senaryodur.
Geçmişte son gün, sandığa giderken bile seçim kaybedildiğini “Bu iş bitti, kazandık” diyenlerin son anda kaybettiklerini gördük ve şahit de olduk. Bu vesile ile doğrulanmamış hiçbir sayıya, veriye, söylentiye itimat edilmemeli.
Benim şu kadar oyum var bu kadar destekçim var diyenler, o delegelerden adaylık dilekçelerini alsınlar, camiaya sunsunlar.
Her iddia ispata muhtaçtır.
Aslında asıl sorunun veya düşüncenin şu olması gerektiğinin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Başkan adaylarının ve ekibinin dünya karatesinde bir yeri var mı? Tanına bilirliği, uluslararası ilişkileri, diğer ülke federasyonları ile ilişkileri var mı? Dünya hakem ve yönetiminde kısa sürede söz sahibi olup olamayacağı, ülkesinde devlet desteği olmadan federasyona sponsorla veya döner sermaye çalışmaları yapabilecek potansiyeli oluşturabilecek güce ve donanıma sahip mi?
En önemlisi bizden biri mi ve bir telefon kadar yakınlığı var mı?
Kendisine bunların cevapları sorarak sonuca giden kişi ülke karatemiz içinde en hayırlısını bulacaktır diye düşünüyorum.
Yapacağımız çalışmanın, sahasında en iyisi olduğunu iddia etmek, iyi bir çalışma ortaya koymak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağımızın ümidindeyim.
Hedefi okyanuslara hükmetmek olan birinin kendi yaşadığı denizde zorluk görmesi ne garip…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER