Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vestel hisse alımı için anlaştı

Vestel Elektronik, Çinli yayın platformu Vidaa’da azınlık hisse almak için anlaştı. Anlaşma gereği Vestel TV satışlarından reklam geliri elde edebilecek.

Vestel Elektronik, Çinli yayın

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, dünyanın ikinci büyük TV üreticisi Çinli Hisense’in yan kuruluşu olan VIDAA International Holdings’de alınması planlanan yüzde 4,64 pay ile yeni gelir yaratıcı işbirliği imkanlarına sahip olacağı ifade edildi. Vestel, sadece televizyon üretiminde değil televizyonu platform olarak kullanan ekosistemde başlıca oyunlardan biri haline gelmeyi hedeflediğini, TV işletim sistemi ve yayın platformu Vidaa’daki hisse alımının bu çerçeveye yerleştiğini belirtti.

 

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Şirketimizin VIDAA platformunu taşıyan TV satışlarından sürekli gelir elde etmesini sağlayacak bir reklam geliri paylaşımı devreye girecektir. Bu anlaşma ile Şirketimiz TV satışlarından elde edeceği satış gelirlerinin yanı sıra satışını gerçekleştirdiği cihazlar üzerinden düzenli bir reklam geliri de yaratabilecektir” denildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi