Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 18 Eylül Çarşamba Puan Durumu Kim 1. Oldu? Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

Aslı Hünel’in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en güzel tabağını çıkaran gelin çeyrek altını kaptı. 18 Eylül Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta son bölüm çeyrek altını alan gelin belli oldu. İşte 18 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyicilerin

18 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu günün en çok merak edilen noktalarından oldu. Haftanın tam ortasında çeyrek altın için yarışan gelinler İslim Kebabı yaptı. Patlıcan ile köftenin nefis uyumunda günün en güzel tabağını çıkaran gelin çeyrek altını yakasına taktı. Önce sunucu Aslı Hünel ardından kayınvalideler tabakları puanladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? Gelinim Mutfakta 18 Eylül Çarşamba puan durumu kim 1. oldu? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREĞİ KİM ALDI?

Hafta içi her gün saatler 13.00 olduğunda Kanal D ekranında yayına giren Gelinim Mutfakta yarışmasında günün kazanan gelini merak konusu oldu. 18 Eylül Çarşamba günü haftanın üçüncü çeyrek altınını yakasına takan gelin Nur ile girdiği kura sonucu AYSUN oldu. Gelinim Mutfakta Rabia, Aysun, Nur ve Yasemin arasında kıyasıya mücadele sürerken en güzel İslim Kebabını yapan gelin altınlarına altın kattı. 4 gelinin rekabetinde üçüncü çeyreği alan Aysun gelin haftanın dördüncü gününe moral depoladı.

18 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KUŞATAN – 18

GELİNİM MUTFAKTA NUR DEMİRCİ – 18

GELİNİM MUTFAKTA RABİA DÖNER – 13

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN KOCAKURT – 5