Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsrail’in Lübnan’a saldırısı sonrasında Selçuk Bayraktar’ın sözleri gündem oldu!

İsrail’in Lübnan’da çağrı cihazları aracılığıyla gerçekleştirdiği saldırı sonrasında Selçuk Bayraktar’ın geçmişte yaptığı bir konuşma gündem oldu.

İsrail'in Lübnan'da çağrı cihazları

Terör devleti İsrail ile Lübnan Hizbullahı arasındaki gerilim dün gerçekleşen siber saldırı sonrası alevlendi. Hizbullah üyelerinin kullandığı çağrı cihazlarında eş zamanlı patlamalar yaşanmasının ardından 9 kişi öldü 2 bin 800 kişi ise yaralandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Selçuk Bayraktar’ın birkaç gün önce TRT Haber’de yapmış olduğu açıklamalar yeniden gündeme geldi.  

KENDİ BAĞIMSIZ KONUMLAMA SİSTEMİMİZİ İNŞA EDECEĞİZ 

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın 14 Eylül’de Aksaray’da düzenlenen TEKNOFEST Roket Yarışması’nda yapmış olduğu açıklama ile kendi bağımsız küresel konumlama sistemimizin olmasının ülkemiz açısından önemini ve saatlerin, telefonların içerisine kadar girilebildiğini söylemişti. Bayraktar konuyla ilgili açıklamalarında, “Saatlerin, telefonların içine kadar giriyorlar. Kendi bağımsız küresel konumlama sistemimizin olması, egemenliğimiz açısından çok önemli ve stratejik. Bunu inşa edeceğiz” demişti.