Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

19 Eylül Perşembe Bugünkü Hava Durumu 5 İlde Göz Gözü Görmeyecek: 19 Eylül Bugün Ankara, İzmir Bugün Yağmur Var Mı?

Sonbahar mevsimine geçişle birlikte yaz boyunca sıcaktan kavrulan vatandaşlar gözlerini gökyüzüne çevirdi. Meteoroloji 19 Eylül Perşembe gününe ait hava durumu tablosunda yağmurun olup olmadığı merak edildi. 5 ile kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki, bugün hava yağmurlu mu? Bugün hava kaç derece? İşte yanıtı..

Sonbahar mevsimine geçişle birlikte

19 Eylül Perşembe bugünkü hava durumu araştırması yapan milyonlarca vatandaş son duruma odaklandı. Her gün güncellenen Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinde bugün hava yağmurlu mu sorgulandı. 19 Eylül Perşembe gününe ait hava durumu raporunda 5 ile kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Peki, bugün İstanbul’da yağmur var mı? 19 Eylül bugün yağmur yağacak mı? İşte merak edilen hava raporu..

19 EYLÜL PERŞEMBE BUGÜN YAĞMUR YAĞACAK MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ülke genelinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölümlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Giresun, Çankırı, Iğdır, Ağrı ve Van’da kuvvetli yağış görülecek. İşte 19 Eylül Perşembe bölge bölge hava durumu..

MARMARA: Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

EGE: Manisa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak’ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

AKDENİZ: Orta ve Doğu Akdeniz ile Isparta’da gök gürültülü sağanak yağış görülecek.

İÇ ANADOLU: Bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Çankırı’da öğle saatlerinde yer yer kuvvetli yağış görülecek.

KARADENİZ: Bölge genelinde yer yer kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Orta Karadeniz kıyılarında gök gürültülü olacak.

DOĞU ANADOLU: Bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Iğdır, Ağrı ve Van’da yağışlar kuvvetli olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Bölge genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek.