Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef Semih kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, Semihcan Temiz nereli?

MasterChef Semihcan Temiz diskalifiye mi oldu, elendi mi sorusu ekranlara gelen yeni bölüm tanıtımından sonra merak konusu oldu. Başarılı yarışmacı tanıtımda şok bir şekilde MasterChef stüdyosunu terk etti. Peki, MasterChef Semihcan kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, Semihcan Temiz nereli?

MasterChef Semihcan Temiz diskalifiye

Ekranların sevilen yemek yarışma programı MasterChef’te herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yeni bölüm tanıtımında en başarılı yarışmacıları arasında yer alan Semih’in programı terk ettiği görüldü. Mehmet Şef ise Semihcan’a adeta ateş püskürdü. Yarışmanın tutkunları ise “MasterChef Semihcan kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

MASTERCHEF SEMİHCAN KİMDİR? DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Semih’in tabağı tezgaha koyarak ‘ben yediğimde böyle değildi şefim’ sözünün üzerine Mehmet Şef adeta küplere bindi. Mehmet Şef, Semihe parmak sallayarak, “Seni var ya burdan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle. Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun sebep ne? Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Haddini bil!” diyerek azarladı. Semih ise bunu üzerine önlüğünü çıkararak yarışmayı terk etti. Semih’in diskalifiye olup olmayacağı bir dahaki bölümde belli olacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy
Sıradaki Haber Bahar Dizisi Yeni Sezon İlk Bölüm Hangi Kanalda? Bahar 17. Bölüm Hangi Canlı Yayın Linkinde?