Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Batuhan Altıntaş: 14 yıl sonra evimdeyim… Çok mutluyum

Yıllar sonra doğup büyüdüğü İzmit’e dönen ve Belediye Derincespor forması ile profesyonel futbol kariyerine devam eden Batuhan Altıntaş mikrofonlarımıza yaptığı konuşmada “14 yıl sonra evimdeyim… Çok mutluyum” diye konuştu.

Yıllar sonra doğup büyüdüğü

KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM
Genç ve deneyimli isimlerden oluşan bir kadro ile mücadele ettiklerini ifade eden Batuhan Altıntaş şu şekilde konuştu: 14 yıl önce Kocaeli Güneşspor’daydım. Buradan Bursaspor’a gittim. Çok uzun zaman oldu. Tekrar buradayım, evimdeyim ve bundan dolayı da çok mutluyum. İnşallah Belediye Derincespor’u en iyi yerlere taşıyacağız. Genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Her geçen hafta üzerimize koyuyoruz. Genç futbolcu kardeşlerimiz iyi maçlar çıkarıyor, bizler de onlara katkı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah her şey daha güzel olacak.

SIKINTI ÇIKARACAĞIZ
İlk hafta Derince’yi dışarıdan izledim. Beklediğimden çok daha iyi buldum. İkinci hafta Elazığ maçında da benzer bir durum vardı. Çok koşuyoruz, çok bozuyoruz. Hazır olmayan arkadaşlarımız da aramıza katıldığında çok farklı bir takım olacağımıza, şampiyonluğa oynayan takımlara sıkıntı yaşatacağımıza inanıyorum. Başkanımıza, hocalarımıza ve bu takıma güveniyorum. Burada tam bir aile ortamı var.

EN KISA SÜREDE
Pazar günü Aksaray ile karşılaşacağız. Kağıt üzerinde şampiyonluğa kurulmuş bir takım. Farklı hazırlanmıyoruz. Her maç için nasıl çalışıyorsak o şekilde çalışıyoruz. Sahada elimizden geleni yaparsak puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum. Derince ile 10 gün kadar önce anlaştık. En kısa zamanda çok daha hazır ve takıma katkı sağlayacak bir Batuhan göreceğiz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi