Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şehir Hastanesi çalışanları mağdur! ‘Aktarma yapıyoruz’

Şehir Hastanesinde çalışan bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Gölcük’ten hastaneye ulaşımın zorluğundan yakındı.

Şehir Hastanesinde çalışan bir

Bölgenin en büyük hastanelerinden birisi olan Kocaeli Şehir Hastanesi’nde çalışanlar hastaneye ulaşmakta sıkıntı yaşıyor. Özellikle İzmit’in dışında oturan çalışanlar hastaneye en az iki araçla geldikleri için sıkıntılarını dile getiriyor.

“ANİDEN KALDIRILDI”

Şehir Hastanesinde çalışan bir vatandaş Şikayetvar.com adlı platforma yazdığı şikayette Gölcük’ten hastaneye ulaşımın zorluğundan yakındı. Yazılan şikayette hastaneye ulaşım konusunda tek hat olacağının söylendiği ama hattın aniden kaldırıldığı belirtildi. Okulların açılmasıyla otobüslerin daha yoğun olduğu ve mesailerine yetişemediklerini söyleyen vatandaşın şikayeti şu şekilde;

“EZİYET ÇEKİYORUZ”

“Kocaeli Şehir Hastanesi’nde çalışıyorum. Gölcük’te oturuyorum. Şehir Hastanesi’ne tek otobüs olacak dendi ama hat bir anda kaldırıldı. Hadi iki otobüs aktarma yapıyoruz. Okullar açıldı, otobüsler dolu geliyor. Mesaimize yetişemiyoruz. Ya ek sefer koyulsun ya da tek otobüs. 1.5 senedir bu eziyeti çekiyoruz.”