Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kenti su bastı, Bülent Sarı isyan etti: Ayağımızın altına sel sularını serdiniz!

Kocaeli’de etkili olan sağanak yağış sonrası kanalizasyonların taşması ve birçok yerde su baskınlarının yaşanmasının ardından belediye ekipleri çalışmalara başladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ise çalışmaların yetersizliğinden bahsederek, sosyal medyada bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar…

Kocaeli'de etkili olan sağanak

AFAD ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dün öğle saatlerinde Kocaeli’de ikamet eden vatandaşların cep telefonuna SMS gönderildi. Gönderilen mesajda 8 Temmuz 2023 Cumartesi (bugün) Kocaeli’de çok kuvvetli sağanak yağışlı bir havanın beklendiği ve olası olumsuz durumlara karşı ihtiyatlı olunması gerektiğinin altı çizildi.

AFAD’IN UYARDIĞI YAĞIŞ BAŞLADI

Gelen uyarı mesajının ardından Kocaeli güne gökgürültülü sağanak yağış ile başladı. Yüksek kesimlerde bir an bile kesilmeyen yağmur, akşam saatlerine kadar sürdü. Sağanak yağışın hayatı olumsuz etkilediği Kocaeli’de, kentin birçok noktasında su taşkınları yaşandı. Bazı ev ve işyerlerini su bastı. Cadde ve alt geçitler sular altında kalırken ulaşım durma noktasına kadar geldi.

BÜLENT SARI’DAN FLAŞ PAYLAŞIM

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ise çalışmaların yetersizliğinden bahsederek ve geçmiş dönemde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmaları için kullandığı slogana atıfta bulunarak, sosyal medyada paylaşımda bulundu. Twitter hesabından Kocaeli genelinde çekilen taşkın ve su baskını görüntülerini paylaşan Sarı, şu ifadeleri kullandı:

“Meteoroloji dün uyardı, biz de 20 yıldır Kocaeli’yi yöneten iktidarı defalarca uyardık. Daha 1 ay önce yağışta sele teslim ettiniz dediğimizde binbir laf çevirenler yine Kocaelililerin ayağının altına altyapı değil, sel sularını serdi.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş
Sıradaki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Uygur Türkleri mesajı: Çin ile…