Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 69. Bölüm Neler Olacak? Show TV Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Meri Abdullah Evlenecek Mi?

Olayların bitmek bilmediği Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizide minik Alev’e uyku ilacı veren bakıcısı her şeyi itiraf etti. Sinirden çıldıran Kıvılcım, “İyi sarıl kızına, bu son sarılman olacak” deyip Abdullah’a resti çekti. Peki, Kızılcık Şerbeti 69. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Olayların bitmek bilmediği Kızılcık

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu. Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nde yeni bölüm tanıtımı geldi. Alev’in ölümüyle annesiz kalan minik Alev için seferberlik başladı. Bir yanda onu almaya çalışan Kıvılcım ve Sönmez bir yanda babası Abdullah bey savaşa başladı. Bebeğe uyku ilacı verilince olanlar oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti 69. bölüm neler olacak? İşte Kızılcık Şerbeti 69. bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 69. BÖLÜM NELER OLACAK?

Şirkette Fatih ve Nursema’dan daha az hissesi olduğunu öğrenen Mustafa hüzne boğuldu. Ömer ve Abdullah beyin taraf olduğu şirkette Mustafa’nın oyunu Ömer’e vermesi tüm dengeleri değiştirdi. Yeni sezonunun her bölümünde izleyiciye büyük şok yaşatan Kızılcık Şerbeti dizisinde bakıcının minik Alev’e uyku ilacı içirdiğini öğrenmesi Abdullah ve Kıvılcım cephesine yeni savaşı başlattı. Kızılcık Şerbeti 69. bölüm fragmanı Görkem’in hamlesiyle Ünalların başı olan Fatih’i bekleyen tehlike açığa çıktı.