Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti sandık başında: 4 bin 800 delege seçilecek

AK Parti bugün 12 ilçede kurduğu sadıklarla 4 bin 800 delegesini seçiyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Bugün demokrasi bayramımız. Biz de şahışlar değil, dava önemlidir” dedi.

AK Parti bugün 12

AK Parti bugün 12 ilçede kurduğu sadıklarla 4 bin 800 delegesini seçiyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Bugün demokrasi bayramımız. Biz de şahışlar değil, dava önemlidir” dedi.
AK Parti ilçe kongrelerine hazırlanıyor. 19 Ekim’de başlayıp 30 Kasım’da sona erecek ilçe kongrelerinde oy kullanacak delegeler için üyeler sanfık başına gitmeye başladı. 12 ilçede eş zamanlı kurulan sandıklarda 301 bin üye 4 bin 800 delege seçecek. Sabah 09.00’da başlayan seçimler saat 17.00’de sona erecek.

İZMİT’TE 400 ÜYE

43 bin üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu İzmit ilçede 5 noktada sandık kuruldu. İzmit’teki delege seçimlerinde 400 üye seçilecek. Konu ile ilgili gazetemize konuşan İzmit ilçe başkanı Halil Güngör Dokuzlar amaçlarının davalarının devam etmesi olduğunu dile getirerek, “Demokrasi bayramımız bugün. Parti için demokrasinin temeli sandıktır. AK Parti 23 yıllık siyasi hayatı boyunca iştisareye önem veren bir partidir. Geniş çaplı iştisarelerimizi her zaman sandığa sunuyoruz.

“ALLAH MAHÇUP ETMESİN”

Bugün dostlarımız, üyelerimiz yol arkadaşlarımız belirlemiş olduğumuz delegeleri seçecek ve oluşan yapı ilçe başkanlıkları ve yönetim yapılarını oluşturacak. Allah çıktığımız bu yolda bizleri milletimize mahçup etmesin. Biliyorsunuz bugüne kadar, biz AK Parti olarak gücümüzü milletten alıyoruz.

“ŞAHISLAR DEĞİL DAVAMIZ ÖNEMLİ”

Ekim ayında ilçe kongrelerimiz başlayacak. Ben ilçe başkanı olarak doğal adayım. Ben 1 yıllını yeni doldurmuş bir ilçe başkanı olarak, genel merkezimizin bize çizdiği yol haritası ile yolumuza devam edeceğiz. AK Parti siyasi organizasyonu içerisinde şahsa değil, davaya oy verilir. Biz de şahışlar değil, dava önemlidir. Biz de Halil olmuş, Ahmet olmuş hiçbiri önemli değil. Bizim amacımız davamızın devam etmesi. Biz bu kültür ile büyüdük, bu kültür ile yaşadık. Bu kültür ile devletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

https://www.youtube.com/watch?v=1gTab8dgd7g

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Edirne’de temmuz ayında İYİ Parti’den
Sıradaki Haber Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, CHP’ye katıldı!