Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertuğrul Sağlam: Herkes takım için oynadı

Kocaelispor Teknik Direktörü Sağlam, 2-0 Çorum FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında özellikle maçın 2 .yarında ki oyuna vurgu yaptı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Sağlam,

“İYİ BİR TAKIMLA OYNADIK”

Ertuğrul Sağlam sözlerine iyi bir takımla oynadıklarını ifade başladı ve şu şekilde konuştu:

“Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Karşımıza çok iyi bir takım vardı. Geçtiğimiz sezonki kadronun neredeyse tamamını korudular. İstikrarı yakalamış, beraber oynama alışkanlığını edinmiş iyi bir takıma karşı mücadele ettik.

“RAKİBİ İYİ ANALİZ ETTİK”

Maçın bizim için zor geçeceğini biliyorduk. Hafta boyunca rakibimizin geçmiş maçlarda yapmış olduğu hatalarını iyice analiz ettik. Hem ona göre bir kadro hem de ona göre bir oyun sistemi planlamıştık. Her şey istediğimiz gibi gitti. Hep şunu söylemiştim. Hedefi olan takımlar kriz gibi görünen olayları lehine çevirebilir. Eksiklerimiz vardı. Ahmet Sağat’a neden bu kadar çok güvendiğimizi burada bir kez daha gördük.

“İKİNCİ YARI DAHA ORGANİZEYDİK”

İyi mücadele oldu, iyi bir takım görüntüsü verdik. Herkes bugün takım için oynadı. Özellikle top rakipteyken savunmada iyi organize olduk. Özellikle maçın ikinci yarısında çok daha organizeydik. Oyuna sonradan kattığımız genç futbolcularla golleri bulmamız bu galibiyeti biraz daha anlamlı hale getirdi. Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Bu performansı devam ettirmek zorundayız.

“BİZ İYİ BİR TAKIMIZ”

Enteresan bir lig oynuyoruz. Maç öncesi 11. sıradaydık maçı kazandık 2. sıraya yükseldik. Bu lig böyle devam edecek. Takımlar arasındaki güç dengesi birbirine yakın. Daha iyi takım olan, beraber oynamayı becerebilen, günün şartlarına uygun hareket edebilen takımlar sonuca ulaşır. Bizim iyi bir takımımız var, iyi bir grubuz.

“SİTEMİM VAR”

Aldığımız bu galibiyet, bundan önce çok şanssız şekilde kaybettiğimiz 2 yenilginin, üzerimizdeki olumsuz etkisini sonlandıracak. Bir sitemim olacak. Maçın ilk devresinde Caktas’a yapılan çok net pozisyonu hakem görmeyebilir. VAR’daki hakemlerin görmemiş olması inanılır gibi değil. Bu pozisyonu görmeyenlerin bence sporla uzaktan yakından alakası yoktur. Adaleti dağıtan insanların vicdanının da hareketli olması lazım.

“ÇORUM CAMİASI, HOCALARIN ARKASINDA OLMALI”

Sizler de göreceksiniz. Geçen hafta aynı pozisyonda Oğulcan kırmızı kart gördü. Bu pozisyona penaltıyı verememek gerçekten çok enteresan bir şey. Çorumspor’u tebrik ediyorum onlar da iyi mücadele ettiler. Maçın ilk yarısında öne de geçebilirlerdi. Serkan hocamızı gerçekten kutluyorum. Bu takımla güzel işler yapılır. Taraftarın, camianın onun arkasında durması gereklidir. İyi de bir takım yapmış. Bundan sonraki maçlarında Çorum’a başarılar diliyorum.