Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YouTube kullanıcıları şoka uğradı !

YouTube Premium fiyatlarına yüzde 60 oranında zam geldi.

YouTube Premium fiyatlarına yüzde

YouTube, Premium abonelik fiyatlarında 10’dan fazla ülkede güncellemeye gitti. Avrupa ve Asya’daki bazı ülkelerde, YouTube Premium ücretleri yüzde 60’a varan oranlarla zamlandı. 

YOUTUBE’DAN YÜZDE 60 ZAM: KULLANICILAR ŞOKA UĞRADI

YouTube Premium fiyatlarına yüzde 60 oranında zam geldi. YouTube, Premium abonelik fiyatlarında 10’dan fazla ülkede güncellemeye gitti. Avrupa ve Asya’daki bazı ülkelerde, YouTube Premium ücretleri yüzde 60’a varan oranlarla zamlandı. 

YÜZDE 60 ZAM GELDİ 

Zam yapılan ülkeler arasında, Hollanda, İsviçre, İsveç, Danimarka, Norveç, İrlanda ve Singapur gibi ülkeler yer aldı. 

YouTube, söz konusu zamların hizmet kalitesini artırmak ve içerik üreticilerine destek olmak için gerekli olduğunu savunsa da, YouTube Premium’un rakip platformlardan çok daha pahalı hale gelmesi kullanıcılarda rahatsızlık yarattı. 

TÜRKİYE’YE DE ZAM GELİYOR 

Türkiye’de ise henüz bir ücret artışına gidilmedi. Bireysel paket 57,99 TL, aile paketi ise 115,99 TL olarak kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Fakat, söz konusu zamların Türkiye’yi de etkileyebileceği kaydediliyor. 

Öte yandan, izleyicilerin izledikleri içerikleri duraklattıkları sırada gösterilecek yeni reklam formatı da YouTube tarafından daha geniş bir kitleye sunulmaya başladı. 

Durdurma reklamları’ olarak isimlendirilen bu yenilik, platformun reklam stratejisinde de önemli bir değişiklik olarak değerlendiriliyor.