Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzel Aşklar Diyarı Ünzile Kim? Melis Birkan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Melis Birkan Hangi Dizilerde Oynadı?

Issız Adam filmiyle ünlenen Melis Birkan yeni adresi Güzel Aşklar Diyarı oldu. Mahsun Kırmızıgül’ün kaleminden çıkan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Ünzile hikayesi başladı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Ünzile kim? Melis Birkan hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Issız Adam filmiyle ünlenen

Çekimleri Kapadokya yapılan Güzel Aşklar Diyarı dizisi ekran macerasına başladı. İlk bölümü izleyicinin beğenisine sunulan yapımda Melis Birkan rüzgarı esmeye başladı. Başrollerini Özgü Kaya ile Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı Güzel Aşklar Diyarı Ünzile karakteri mercek altına alındı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Ünzile kim? Melis Birkan kimdir, kaç yaşında? Melis Birkan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI ÜNZİLE KİM?

Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Ünzile 30’lu yaşlarında hayatın sillesini yiyen bir kadın. Deniz’in ablası olan Ünzile 16 yaşındayken ailesi Artvin’i terk edip İzmir’e yerleşti. Büyük bir sırrın ve hayatı boyunca karşısına çıkacak bir yalanın sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalan Ünzile anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetti. Kardeşleri Deniz ve Sema’nın tüm sorumluluğu Ünzile’nin üzerine kaldı. Ünzile özellikle Deniz’in üzerine titredi.

MELİS BİRKAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Kasım 1983 Ankara doğumlu Melis Birkan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri aldı. Tarz-ı Hayat adlı programı sunarak kameralar karşısına geçen Melis Birkan asıl ününe Cemal Hünal ile oynadığı Issız Adam filmiyle kavuştu. Çapkın, Barda, Amerikalılar Karadeniz’de, Köprü gibi yapımlarda boy gösteren Melis Birkan yeni adresi Kanal D ekranında yayınlanacak Güzel Aşklar Diyarı dizisi oldu.