Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uluslararası Lastik Konferansı, Kocaeli’de düzenlenecek!

Lastik-İş Sendikası ev sahipliğinde Küresel Sanayi İşçileri Sendikası (IndustriALL Global) tarafından düzenlenen Uluslararası Lastik Konferansı, Kocaeli’de gerçekleştirilecek.

Lastik-İş Sendikası ev sahipliğinde

Lastik-İş Sendikası’nın Kocaeli Başiskele’deki oteli TRYP by Wyndham’da 25-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan konferans saat 09:00’da başlayacak ve iki gün boyunca devam edecek. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere, Belçika, İsviçre, Polonya, Macaristan, Japonya, Tayland, Hindistan, Brezilya, Meksika, Güney Afrika, Liberya ve Endonezya’dan lastik sektöründeki çok sayıda sendika temsilcisi bir araya gelecek.

KONFERANSIN İÇERİĞİ

Konferansta küresel düzeyde lastik işçilerinin haklarını savunma, karşılaşılan zorluklar, gelecekteki iş birliği olanakları, lastik ve kauçuk sektöründe çalışanların geleceğini şekillendirme konuları ele alınacak. Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı’nın açılış konuşmasını yapacağı konferansta, uluslararası dayanışmanın güçlendirilmesi ve sektörün geleceği üzerine önemli
değerlendirmeler yapılacak. Konferans, iki gün boyunca sürecek oturumlar ve tartışmalarla sektörel yeniliklerin, işçi haklarının ve sendikal mücadelenin küresel boyutta ele alınacağı bir olanak sağlayacak.