Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Mavi Kaptan Kim Oldu? 23 Eylül Masterchef Kim Kazandı? İşte Masterchef Yeni Takımlar

Yemek tutkunlarının severek takip ettiği Masterchef Türkiye yarışmasında bu haftanın yeni takımları belli oldu. 23 Eylül Pazartesi günü mavi takım kaptanlığı için yarışan yarışmacılar arasında kazanan kaybeden belli oldu. Peki, Masterchef mavi kaptan kim oldu? Masterchef 23 Eylül kim kazandı? İşte Masterchef yeni takımlar..

Yemek tutkunlarının severek takip

Masterchef mavi kaptan kim oldu sorgusuna başlayan izleyiciler ekran karşısına geçti. Her akşam yeni bölümü yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında Mavi takım ile Kırmızı takım kaptanları netleşti. Yudum’un elenmesiyle yola devam eden Masterchef yarışmacıları arasında mücadele hat safhaya çıktı. Mavi takım kaptanı olmak için Adana kebabı yapan yarışmacılardan kazanan netleşti. Peki,

23 EYLÜL MASTERCHEF MAVİ KAPTAN KİM OLDU?

Danilo, Somer ve Mehmet şefler bu haftanın Mavi takım kaptanını belirlemek için yarışmacılardan Adana Kebabı yapmalarını istedi. 45 dakika süre sonunda gecenin en iyi tabağını çıkaran AKIN Mavi takım kaptanı oldu. Mavi takım kaptanı seçilen Akın karşısına Kırmızı takım kaptanı olarak ZÜBEYDE’yi seçti. Mavi ve Kırmızı takım kaptanları hafta boyunca yarışacakları takımlarını kurdu.

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR

KIRMIZI TAKIM

Zübeyde (Kaptan)

Onur

Emre

Kerem

Şirin

Beyza

Muratcan

Nigar

Ayşe

MAVİ TAKIM

Akın (Kaptan)

Eda

Alper

Semih

Kaan

Eda

Hakan

Erim

Bera

Nevzat