Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 6. Sezon Ne Zaman Başlayacak? ATV Kuruluş Osman Yeni Sezon Tarihi

Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisinde yeni bölüm için heyecan başladı. Çarşamba günleri ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin yeni sezona ne zaman adım atacağı merak konusu oldu. Peki, ATV Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi sezon finali ardından yeni sezon için hazırlıklara başladı. Her hafta çarşamba akşamları sevenlerinin karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü beklenmeye başladı. Tarihi dizi severlerin merakla takip ettiği ATV Kuruluş Osman dizisi ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arandı. Peki, Kuruluş Osman 6. sezon ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman yeni sezon tarihi..

ATV KURULUŞ OSMAN 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman 6. yeni sezona ne zaman başlayacağı resmi olarak açıklanmadı. Sevilen dizinin 25 Eylül Çarşamba günü yeni sezona başlayacağı düşünülüyordu ancak yapım ekibinden böyle bir açıklama gelmedi. Kuruluş Osman yeni sezon tarihi açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz. Tarihi dizi severlerin merakla takip ettiği Kuruluş Osman son bölüm Osman Konstantin’i gafil avladı. Elçim Hatun’a oynana oyunda Mehmet Bey’in parmağı olduğu açığa çıktı.