Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOMEK Kurs Başvuru Ekranı: KOMEK KUZRM Kayıt Nasıl Yapılır? komek.org.tr Konya Kayıt 2024

Meslek kazandıran KOMEK kurslarına kayıt olmak için adayların beklediği tarih geldi. 2024 güz dönemi için başvuruları almaya başlayan KOMEK başvuru ekranı açıldı. Peki, KOMEK kayıt saat kaçta başlıyor? KOMEK kurs başvuru nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Meslek kazandıran KOMEK kurslarına

KOMEK kurs başvuru yapacak olan vatandaşlar hazırlıklara başladı.  Binlerce kişinin hem sanat hem de meslek kazanmasına olanak sağlayan KOMEK kurs başvuruları start aldı. Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan KOMEK güz dönemi kayıtları 24 Eylül Salı günü başladı ve 7 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Peki, KOMEK kayıt saat kaçta başlıyor? KOMEK kurs başvuru nasıl yapılır? İşte komek.org.tr Konya kayıt 2024 ekranı..

KOMEK KURS BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Merkezi KOMEK kayıt başvuruları 24 Eylül ile 7 Ekim tarihleri arasında yapılacak. KOMEK kurslarına yüz yüze eğitim için başvuru yapacak olan adayların https://pars.komek.org.tr adresinden, uzaktan eğitim için ise https://kuzem.org adresinden başvurularını iletmeleri gerekiyor. İster yüz yüze ister online kurslara katılabilecek olan adaylar ücretsiz hizmet alacak. Eğitimleri başarılı bitirenler MEB onaylı sertifika sahibi olacak.