Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gözler Bağdatspor’da!

Son 2 yıldır ciddi yatırım yapan ancak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı başaramayan Bağdatspor bu sezon sessiz ve derinden ilerliyor.

Son 2 yıldır ciddi

İLK RAKİBİ DOĞANTEPE

2 sezon önce Süper Play-Off oynayan, geçen sezon ise final maçında Karamürsel’e penaltılarla yenilip BAL’ın kapından dönen Bağdatspor bu sezon öncesi daha sakin görülüyor. İlimizin dikkat geçen genç antrenörlerinden Gökhan Top’un çalıştırdığı kırmızı siyahlılar bu sezon Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele edecek ve ilk maçında 29 Eylül Pazar günü Doğantepespor ile karşılaşacak.

TRANSFERLERİ

Başkanlığını Burak Kanpara’nın yaptığı İzmit temsilcisi son olarak kadrosuna Kocaelispor’dan da bilinen başarıl sağ bek Fatih Adıgüzel’i kattı. Öte yandan geçtiğimiz sezon Diliskelesi’nde Gökhan Top ile birlikte çalışan İlker Varol da eski takımı Bağdatspor’a imza atan bir diğer futbolcu. Elde edilen bilgilere göre kentin iki önemli futbolcusu Kerem Öztonga ve Bahadır Cinek gibi isimlerin de Bağdatspor ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Bağdatspor’un yer aldığı Süper Amatör Lig B Grubu’nda Arslanbey Gençlerbirliği, Bekirdere, Beylikbağı Karadeniz, Çayırova Menderes, Eşme, Doğantepe, Kandıra Gençlerbirliği, Suadiye, Kavaklı, Yeniyalı Barbaros ve Kullar takımları mücadele edecek. Lig, bu pazar başlayacak. Bağdatspor – Doğantepe maçı Cephanelik Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak.