Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli Muhtar: Hürriyet’ten razı değiliz, Rabbim de razı olmasın

İzmitli Muhtardan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ağır tepki: Biz razı değiliz, Rabbim de razı olmasın

İzmitli Muhtardan İzmit Belediye

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet herhalde kentte muhtarlardan en çok tepki alan belediye başkanı. İzmit’te birçok muhtarla problem yaşayan Başkan Hürriyet’e bir tepki de İzmit Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın’dan geldi. Muhtar Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken ifadeler kullanarak,” Biz razı değiliz, Rabbim de razı olmasın” dedi.

 

GENEL MERKEZDEN ARAMIŞLAR

İzmit Akpınar Mahalle Muhtarı Erhan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Genel Merkezinden kendisinin arandığını ifade ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten memnun olup olmadıklarının sorulduğunu aktardı. Mahallelerinin halinin içler acısı olduğunu aktaran Muhtar Aydın, kendilerini arayanlara da Başkan Hürriyet’ten memnun olmadıklarını söyledi.

 

HALİMİZ İÇLER ACISI

Muhtar Erhan Akpınar yaptığı açıklamada, “Yaklaşık bir haftadır CHP genel merkezinden vatandaşlarımız ve şahsım aranarak izmit belediye başkanı Fatma hanım hakkında memnuniyet anketi yapıyorlar sordukları hangi soruda memnunum diyebilirim ki  otumuzu bictirmez, 

AKPINAR MAHALLE MUHTARI ERHAN AYDIN

kaldırımlarımizi tamir etttirmez, ilaçlama yaptırmaz, parklarimiz içler acısı kısacası biz kendinden razı değiliz Rabbim de razı olmasın” ifadelerine yer verdi.