Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali İlhami Aktaş, Gölcük’teydi

Gününü Gölcük’e ayıran Vali İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Gününü Gölcük'e ayıran Vali

Gününü Gölcük’e ayıran Vali İlhami Aktaş, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretlerinin ilk adresi Gölcük Kaymakamlığı olan Vali İlhami Aktaş burada Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta bulunan birimleri ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin’den bilgi aldı. İlçe Müdürleri ve kurum amirleriyle bir toplantı gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, çalışmalarına ilişkin bilgiler alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

SEZER’İ ZİYARET ETTİ

Bir sonraki ziyaretini Gölcük Belediye Başkanlığına gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’den ilçenin sosyal ve ekonomik durumu ile yapımı tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı. Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Vali İlhami Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

GÖLCÜK KAYMAKAMLIĞI

Vali İlhami Aktaş, inşası devam eden Gölcük Kaymakamlık Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.
Firma yetkililerden inşaat aşamaları ve gelinen nokta hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Vali İlhami Aktaş, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığını ziyaret etti. Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı. Tuğamiral Yücel Korkut’la bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında başarılar diledi. Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yücel Korkut, Vali Aktaş’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

MUHTARLAR İLE…

Gölcük Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Dernek Başkanı Bilge Saral ve mahalle muhtarlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti. Mahallelerin genel durumları, sorunları ile ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Aktaş, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza işlerinde kolaylıklar diledi.

ESNAF VE SANATKARLAR

Gölcük ilçesindeki ziyaretlerini sürdüren Vali Aktaş, Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Ziyaretlerde; Oda Başkanı Necmi Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen, çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, esnafımızın her daim yanındayız diyerek bol ve bereketli kazançlar diledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Oda Başkanı Necmi Kocaman ile yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ederek günün anısına fotoğraf çekildiler.

GÖLCÜK ADLİYESİ…

Bir sonraki ziyaretini Gölcük Adliyesine gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş ile bir süre görüşüp sohbet ederek başarılar diledi. Gölcük Adliyesi ziyaretlerinde adliye personeli ile rastladığı vatandaşlarla sohbet eden Vali İlhami Aktaş, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

JANDARMA

Vali İlhami Aktaş, Gölcük ilçesindeki bir sonraki ziyaretini İlçe Jandarma Komutanlığına yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mahir Sarıdağ ve askeri personel tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, askeri mangayı selamlamasının ardından Komutanlık Denetleme Defteri’ni imzaladı. Asayiş, güvenlik ve yapılan çalışmalara ilişkin bir süre sohbet ederek bina, personel, araç ve gereç durumları hakkında İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mahir Sarıdağ’dan brifing alan Vali İlhami Aktaş, sorumluluk bölgelerinde asayişin temini ve muhafazası için mesai mefhumu gözetmeksizin yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

İlçe ziyaretleri kapsamında şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimizi ziyaret etmeye devam eden ve onlarla bir araya gelerek hasbihal etmeyi ihmal etmeyen Vali İlhami Aktaş, Gölcük ilçemizde ikamet eden Şehit Polis Memuru Ali İhsan Baltürk’ün ailesi ile İç Güvenlik Gazisi Jandarma Onbaşı Murat Alkan’ın misafiri oldu. İlk olarak Gazimiz Murat Alkan ve ailesine misafir olan Vali İlhami Aktaş, bir süre sohbet ederek sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’de Türk İş’in iş bırakma
Sıradaki Haber İşçiler kararlı: Bozulan ekonominin bedelini biz ödemeyeceğiz