Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamster Kombat Günlük Şifre 25 Eylül 2024! Hamster Kombat Günlük Kombo Kartları

Hamster Kombat oyuncularının merakla beklediği 25 Eylül günlük şifre açıklandı. Oyun dünyasına giriş yapacak olan kullanıcılar yeni şifreyle coinleri toplamaya başladı. Peki, Hamster Kombat günlük şifre nasıl kullanılır? İşte 25 Eylül Hamster Kombat kombo kartları..

Hamster Kombat oyuncularının merakla

Hamster Kombat evreninde geçerli günün şifresi araştırılmaya başladı. 25 Eylül 2024 Çarşamba günü oyun dünyasına giren oyun sevdalıları için şifre belirlendi. Telegram tabanlı oyunlar arasında yer alan Hamster Kombat günlük kombo kartları dağıtıldı. Bugünün şifresiyle birlikte şifrenin Mors alfabesindeki yazımına göre akışı işlemeyi unutmayın. Peki, Hamster Kombat günlük şifre nasıl kullanılır? İşte 25 Eylül Hamster Kombat kombo kartları..

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 25 EYLÜL

Oldukça popüler olan Hamster Kombat oyununda günün meydan okuması zamanlama ile ilgili ayarlandı. Altın anahtarı almak için hareket eden mum çubuğu göstergeleri arasında kaydırmanız gerekiyor. Hızlı ve çok dikkatli olmanız gereken oyunda kalıpları inceleyip doğru anda doğru hamleyi yapın.

HAMSTER KOMBAT ŞİFRE NASIL KULLANILIR?

Hamster Kombat oyununda 1 milyon coin kazandıran günlük şifreyi kullanma yolları belli oldu. Her şeyin ana ekranda yer aldığı Hamster Kombat sisteminde “Günlük Şifre” bölümüne dokunun. Şifrenin girileceği ekrana yönlendirildiğinizde sizden istenen kelimeyi yazın. Günün şifresini girmek için “kırmızı renkli alana” uzun ve kısa dokunuşlar yapıp mors alfabesiyle günün şifresini yazın. “—” işareti yaklaşık 1 buçuk saniye basılı tutularak, “•” işareti ise ekrana anlık dokunarak yazılıyor.