Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertem Şener Beyaz TV Ayrılık Son Durum: Ertem Şener Beyaz Futbol’dan Ayrıldı Mı? Ertem Şener Beyaz TV’den Neden Ayrıldı?

Spor tutkunlarının severek takip ettiği Beyaz Futbol programına ayrılık iddiaları peş peşe geldi. Ahmet Çakar, Ertem Şener’in Beyaz Futbol’dan ayrıldığını söyledi ancak gerçek bambaşka çıktı. Peki, Ertem Şener Beyaz Futbol’dan ayrıldı mı?Ertem Şener Beyaz TV’den neden ayrıldı? İşte yanıtı..

Spor tutkunlarının severek takip

Futbol severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Ertem Şener Beyaz Futbol ayrılık açıklamasına son nokta konuldu. 13 yıldır Beyaz Futbol programında sunuculuk yapan Ertem Şener’in yapımdan ayrılacağı söylendi. Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Sinan Engin gibi isimlerle birlikte görev alan Ertem Şener flaş açıklama geldi. Peki, Ertem Şener Beyaz Futbol’dan ayrıldı mı? Ertem Şener Beyaz TV’den neden ayrıldı? İşte merak edilenler..

ERTEM ŞENER BEYAZ FUTBOL’DAN AYRILDI MI?

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından sunucu Ertem Şener’in Beyaz Futbol programından ayrıldığını açıkladı. “Ertem Şener’in Beyaz TV’den ayrılması beni çok üzdü. Onun kalması için tüm gücümle çalışacağım” diyen Ahmet Çakar’a jet yanıt geldi. Ertem Şener ise, “Beyaz Futbol benim çocuğum, her şeyim” diyerek ayrılığı yalanladı. Ertem Şener, “Hocam nerden çıkardın bunu, canın sıkılmış senin. Beyaz Futbol benim çocuğum, her şeyim. Durmadan devam edeceğiz. Herkes gider ben kalırım” diye konuştu.

ERTEM ŞENER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

18 Temmuz 1975 Malatya doğumlu Ertem Şener Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü bitirdi. Kariyerine televizyon programlarıyla adım attı. İtalya seri maçlarının anlatımını yapmaya başlayan Ertem Şener spor bültenleri ve program sunuculuğu yaptı. Telegol, Futbolig gibi programların yapımcılığı ve sunuculuğunu yapan Ertem Şener Gülşen Şener ile evli. Ömer, Kerim ve Nurefşan adlarında çocukları olan Ertem Şener şimdilerde Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programını sunuyor.